vineri, 17 august 2012

Nu sunt locuri pentru toti profesorii

Am gasit pe internet un articol aparut ieri si intitulat "Nu sunt locuri pentru toti profesorii", lucru stiut de toata lumea :)
Nu pentru acest lucru am ales sa pun aceasta stire, ci pentru ca acolo se spune ceva si despre un nou examen pentru cei care cu au luat examenul din 2 august cat si pentru suplinitorii necalificati.

Stirea o puteti citi de aici:
Nu sunt locuri pentru toti profesorii


Subiecte si programe - titularizare si definitivat

5 comentarii:

  1. Interesant articolul...dar am o nelamurire: la sedinta din 30 august vor fi toate persoanele egale, netinandu-se cont de anul in care a luat nota cu care vine la sedinta sau vor avea din nou prioritate cei cu notele din anul acesta? De ex, daca vine o pers cu un 7 din 2011 are prioritate la alegerea postului fata de alta pers care a luat un 6 anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce stiu eu au prioritate cei din acest an. Nu toate lucrurile sunt logice in acest sistem infect, dar noi trebuie sa inghitim in sec si sa mergem inainte.

      Ștergere
  2. Nu sunt posturi pentru toti profesorii pentru ca directorii nu dau toate orele catre inspectorat, deoarece vor sa le tina ca ore suplimentare, chiar daca mai sunt persoane cu concurs nerepartizate!!!!!! De ce? De ce trebuie sa suportam atita mizerie? Ce trebuie facut ca sa apara orele, ca directorii sa scoata orele? Cine ii poate soma? Unde putem sesiza toate aceste nereguli si nedreptati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cine ii poate soma, dar atat timp cat in tara asta oamenii nu au locuri de munca, iar cei care ne conduc doar se cearta non stop, tu vrei ca ceva sa miste?
      Iti spun eu cand va fi altfel. Atunci cand lumea nu va mai rabda si va iesi din nou in strada, atunci cand oamenii de rand vor distruge bunurile celor care s-au imbogatit pe seama noastra si vor soma autoritatile sa-i bage la inchisoare.

      Ștergere
  3. Situatia ar fi ameliorata pentru cadrele didactice, daca concursul in vederea angajarii ar fi obligatoriu si pentru cadrele didactice pensionate sau asociate. Nu este drept ca aceste categorii de cadre didactice sa fie scutite de concurs. Nu stiu ca in alte sectoare bugetare sa se faca angajari fara concurs. Concursul trebuie sa fie identic pentru toate cadrele didactice pentru o anumita disciplina. Din pacate toti ministri din invatamant, indiferent de culoarea politica, au favorizat cadrele didactice pensionate sau asociate.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: