marți, 24 martie 2015

Structura probei scrise - titularizare 2015

Au fost afisate cateva subiecte model pentru examenul de titularizare 2015. Se pare ca difera putin fata de cele de anul trecut. Din pacate nu au afisat pentru toate disciplinele, dar eu sper ca vor mai adauga si la disciplinele lipsa.
Aici gasiti structura probei scrise pentru examenul de titularizare 2015:

Structura probei scrise - titularizare 2015

O sa afisez imediat si subiectele model afisate de minister.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

20 de comentarii:

  1. O TAMPENIE MAI MARE NICI CA SE PUTEA! DOVADA VIE A FAPTULUI CA INTR-ADEVAR REGRASAM!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru Educatie tehnologica?((:

    RăspundețiȘtergere
  3. Dimpotriva,..progresam. Cu cat subiectele de la titularizare sunt mai grele, cu atat se vor titulariza numai cei mai buni. Restul, la suplinire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In care domeniu de activitate se mai face asa ceva, mai desteptule ce te tii ca esti ? Dai un examen ptr. un post (ex. contabil)si il iei ptr. toata viata. Dar in invatamant dai ca prostul mereu examene si posturi nu sunt decat cateva ore ici colo. Progresam???????????

      Ștergere
  4. Este clar ca se doreste a se titulariza cat mai putine cadre didactice, dupa ce cativa ani consecutivi au avut loc titularizari masive, mai mult sau mai putin (in cele mai multe cazuri!) legale. Prima masura a fost ridicarea stachetei la examenul de definitivat de la nota 7 la nota 8 pentru fiecare proba. Se stie ca fara definitivat nu mai poti ocupa un post titularizabil, Cam 50% dintre cadrele didactice la nivel national nu reusesc sa obtina nota 8 la proba scrisa si deci raman debutanti. A doua masura , intodusa acum este cresterea gradului de dificultate la concursul de titularizare. Degeaba ai definitivatul daca nu obtii la proba scrisa minim nota 7, nota care se va obtine mai greu prin noua structura a subiectelor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Regres,regres,regresssssssssssss...RUSINE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc.Sunteti un ajutor de nadejde.m/ioan

    RăspundețiȘtergere
  7. As dori sa stiu si eu kand se fac depunerile de dosar pt titularizare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depunerile se fac in data de 11-19 mai daca nu vor mai fi alte schimbari, urmareste pe pagina de la inspectoratul judetean.

      Ștergere
  8. Dar salariul oferit e pe masura cerintelor de pregatire? Merita munca depusa? Oameni dragi, nu putem plati facturile dintr-un salariu de profesor si acceptam docili orice si oricat. Daca se vrea sa fim fb ca in Finlanda, pai sa avem aceleasi conditii de munca, de pregatire si de salarizare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Testarea titularilor odata la 4 ani... o sa aveti surprize. f mari

      Ștergere
    2. oooo...asta chiar mi-as dori sa vad :)))))

      Ștergere
    3. S-ar separa grâul de neghină

      Ștergere
  9. As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la ex de titularizare in doua judete?

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! Sunt inscrisa la examenul de titularizare. As vrea sa stiu insa daca ar fi posibil sa-mi pastrez nota de anul trecut a inspectiei la clasa si sa sustin doar examenul scris . In cazul in care acest lucru ar fi posibil, la repartizare ar trebui sa astept dupa toti cei care sustin ambele probe anul acesta? Alina

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna in cazul in care nu mi-am depus dosarul acum cand mai pot sa-l depun ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai poti. La toamna pentru necalificati.

      Ștergere
    2. Dosarul mai poti sa il depui in perioada 1 - 2 septembrie a.c la nivel de judet, bineinteles daca mai raman posturi neocupate. Atnci depun dosarele atat candidatii calificati cat si cei necalificati. Prioritatea la repartizare o au candidatii calificati, daca obtin minim nota 5 la fiecare proba.

      Ștergere
  12. Bine multumesc.Imi puteti spune perioada sau inca nu se stie.....dar tot asa se procedeaza se depune dosarul dupa care este inspectia la clasa si dupa examenu ca nu stiu procedura e primul an.Va doresc o dupa amiaza placuta ! Iuliana

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: