joi, 1 noiembrie 2012

Comunicat de presa MECTS - metodologiile examenelor si programele nationale

Se pare ca cei de la Minister s-au pus pe treaba :) si in curand vom avea metodologia pentru 2013-2014.

Secretarul de Stat pentru învățământ preuniversitar, domnul Stelian Fedorca, va participa miercuri, 31 octombrie, la conferința de lansare a proiectului „Platformă metodologică și informatică pentru organizarea și desfășurarea programelor Admiterea în învățământul liceal de stat, Bacalaureat, Certificare a calificării profesionale, Mișcarea personalului didactic din învățământul preuniversitar, Titularizarea, Euro 200, Bani de liceu din sistemul educațional preuniversitar”. Evenimentul se va desfășura în Sala I. L. Caragiale a Hotelului Ramada Majestic din Capitală (Calea Victoriei, nr. 38-40), începând cu ora 10.30. Doamna Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a fost invitată, de asemenea, la ceremonia de deschidere. Vor mai participa reprezentanți ai Ministerului Educației, ai inspectoratelor școlare județene/al municipiului București şi ai unităților de învățământ preuniversitar.
Proiectul are ca obiectiv general pilotarea implementării unui cadru metodologic integrat și a unei platforme informatice la nivel național în sistemul educațional. Grupul țintă este format din 30 de funcționari publici din MECTS, 150 de persoane angajate contractual la nivel regional și județean în cadrul administrațiilor publice și al inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, personalul de conducere al unităților de învățământ și 4.000 de operatori de date la nivelul școlilor.
Proiectul, al cărui beneficiar direct este MECTS, este realizat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Guvernul României, prin Ministerul Administrației și Internelor și Inovație în administrație Programul Operațional „Dezvoltarea Capacității Administrative”.

Sursa: www.edu.ro


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

5 comentarii:

  1. Speram sa fie ceva care sa ne ajute si sa ne avantajeze mai mult ca pana acum.Asteptam noi informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când are loc examenul pentru director de şcoală?
    M-ar interesa şi metodologia

    RăspundețiȘtergere
  3. CrisC ,observ ca stii foarte multe despre titularizare si ma bucur. Poti sa-mi spui ,te rog,daca ma pot inscrie la titularizarea pentru 2013-2014 daca acum sunt inscrisa la modulul psihopedagogic I ,pe care o sa-l absolv in 2013.Examenul tine cont si de o inspectie??
    Stii cumva ce as putea preda daca am terminat facultatea de contabilitate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti. Cand te inscrii trebuie sa ai modulul I terminat. Vezi in centralizator ce poti preda.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: