miercuri, 23 iulie 2014

Subiecte titularizare 2014

La link-ul urmator se gaseste o arhiva cu toate subiecte date la examenul de titularizare din iulie 2014. Tot acolo se gasesc si baremele de notare corespunzatoare.

Subiecte titularizare 2014


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

16 comentarii:

  1. buna imi poate raspunde cineva si mie la o intrebare , daca am lunat sub cinci la examen tit. se mai poate folosi nota de anul trecut ?

    RăspundețiȘtergere
  2. daca am luat sub cinci pot sa folosec nota de anul trecut?
    multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ,nu mai puteti folosi nota de anul trecut.

      Ștergere
  3. Buna. Am luat 6.80 la titularizare si am facut contestatie.oare am vreo sansa sa imi treaca peste 7? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanse sunt, dar foarte mici.

      Ștergere
    2. Multumesc.dupa rezultatele finale va dau verdictul: am avut sau nu sanse

      Ștergere
    3. buna...am promis ca revin dupa contestatii...am luat 7.40

      Ștergere
  4. sunt pe ed.fizica si sunt debusolat nu inteleg sau dat 3 subiecte primul din viteza,al doilea un complex de 8 exerctii de gimnastica desfasurate individual si al treilea un plan de lectie care sa cuprinda invatarea saririturii in lungime cu 1 1/1 pasi
    am facut toate 3 subiecte la primul l-am cam incurcat dar al 2-lea si al 3-lea au fost corecte am facu 7 exercitii din 8 la subiectul 2, si la subiectul trei , 5 sau 6 exercitii [entru invatarea sarituri in lungime cu un pas juma(si cu toate acestea am luat nota 3 cum vi se pare,unde am gresit)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. Am sustinut examenul de titularizare anul acesta pentru prima data si am obtinut 8,81 (pe educatori) dar nu sunt decat posturi pe durata determinata si viabilitate un an. Daca accept unul din aceste posturi,la anul ma pot titulariza cu aceeasi medie sau trebuie sa sustin din nou examenul de titularizare? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde daca postul va fi viabil pentru a te titulariza cu art. 253.
      Daca nu, poate obtii continuitate pe post, altfel trebuie sa dai examen din nou.

      Ștergere
  6. Buna ziua! Mai este valabila modificarea duratei contractelor individuale de muncă ale cadrelor didactice netitulare din perioadă determinată în perioadă nedeterminată(titularizare conform art. 253)? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna zIua, am si eu o intrebare si o nelamurire, am participat la concursul de titularizare 2014, am sustinut inspectia la clasa am obtinut nota 8,50, si proba scrisa am obtinut nota 7, in total media generala este 7,37. Nu am fost repartizat pe post nici acum, cunosc o titulara care a intrat in concediu de cresterea copilului de la A ( nu dau nume) si mi-a spus ca intra in concediu si postul ei va fi pentru suplinire pentru doi ani, am vorbit si cu domnul director de la scoala respectiva ca postul va aparea pe lista dupa 1 septembrie 2014 pentru suplinire, eu stiu ca postul trebuiasa apara pe lista in iulue sau august. Am fost la sedinta din 28 august 2014, si am observat ca o doamna care a fost suplinitoare la o alta scoala dintr-o comuna vecina scoala B (nu dau nume), solicita postul respectiv de la scoala A, doamna nu a sustinut anul acesta examenul de titularizare 2014 si nici nu are definitivatul luat, a participat de doua ori la examenul de definitivat 2012 si 2013 ne promovand examenul, Oare este corect cum se procedeaza, doamna a obtinut continuitate la scoala vecina B, neavand definitivatul catedra ei a fost ocupata de alt candidat cu examen de titularizare 2014, si acum ea solicita continutate in alta scoala (scoala A) pe baza notei obtinuta la examenul de titularizare 2013, se poate la o alta scoala unde nu a predat niciodata aceasta doamna, in care postul nu figureaza pe lista pentru suplinire, am vorbit cu domnul director de la scoala A, si mi-a spus ca postul va aparea dupa 1 septembrie 2014, si mi-a spus ca doamna unde a predat la scoala B din comuna vecina are prieoritate ca are mediade cat mine 7,50 obtinuta de la examenul de titularizare din 2013, eu am sustinut examen de titularizare anul acesta 2014 isr domnul director de la scoala A mi-a spus ca ea are prioritate cu nota din 2013, eu stiam ca eu am prioritate ca am sustinut examen anul acesta, si in al doilea caz nu poate s aaiba continutate la alta scoala unde nu a predat niciodata, iar postul/catedra nu figureaza pe lista pentru suplinire. Astept un raspuns o lamurire daca este coprect cum se procedeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu inteleg, cum a ajuns sa ceara postul de la scoala A inaintea ta? In metodologie scrie clar ca cei care au dat anul acesta au prioritate (de fapt asa a fost in fiecare an).
      Si nu prea inteleg cum sa ceara continuitate pe un alt post? Se cheama "continuitate", adica preda in continuare pe acelasi post.
      Du-te la inspectorat, vorbeste acolo ca vrei acel post. Vezi ei ce iti vor spune.

      Ștergere
  8. Buna ziua!
    Asi dori si eu niste informati daca ma poate ajuta cineva ,am dat rexamen de titulatizare dar nu am ajus la sendinta pt confirmare postului, am nota pt titularizare ce pot face sa ma tirularizez care sunt procedirile?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: