miercuri, 29 noiembrie 2017

Metodologie - titularizare 2018

S-a aprobat prin ordin de Ministru Metodologia Concursului de Titularizare pentru anul 2018 prin O.M.E.N 5485/2017, publicata in Monitorul Oficial nr. 926/24.11.2017.

Metodologie - titularizare 2018


Subiecte titularizare, definitivat si grade didactice

10 comentarii:

 1. Va multumesc,asteptam cu sufletul la gura aparitia metodologiei.In cintinuare,asteptam si programele pe discipline pentru concurs.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://subiecte.edu.ro/2018/titularizare/legislatie/

   Ștergere
 2. mersi! Am asteptat de ceva timp :)

  RăspundețiȘtergere
 3. 135 de pagini in documentul Metodologie ! Wow ! Iti trebuie timp, rabdare si nervi sa te lamuresti !

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua. Am terminat facultatea si modulul pedagogic in 2003 si nu am profesat. Pot sa ma inscriu la titularizare anul acesta? Va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna ziua. Am terminat facultatea si modulul pedagogic in 2003 si nu am profesat. Pot sa ma inscriu la titularizare anul acesta? Va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna seara
  Am terminat facultatea de litere și cu modul psiho pedagogic facut in decurs de 4 ani în 2006. Nu am profesat în învățământul de stat. Momentan lucrez la o grădiniță particulară ca educatoare cu toate ca nu am liceul pedagogic. Lucrez aici de 1,6luni. Ma intereseaza sa imi spuneti daca pot sa dau definitivatul sau trebuie sa dau titularizare. Si mai important pot sa dau titularizarea dupa atâta timp de la terminarea facultății. Va multumesc pentru timpul acordat.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am terminat facultatea de litere și cu modul psiho pedagogic facut in decurs de 4 ani în 2006. Nu am profesat în învățământul de stat. Momentan lucrez la o grădiniță particulară ca educatoare cu toate ca nu am liceul pedagogic. Lucrez aici de 1,6luni. Ma intereseaza sa imi spuneti daca pot sa dau definitivatul sau trebuie sa dau titularizare. Si mai important pot sa dau titularizarea dupa atâta timp de la terminarea facultății. Va multumesc pentru timpul acordat.

  RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: